Drömmar



Japp. Så är det. Men hur viktigt är det inte att ha drömmar? Genom dom kan man sakt men säkert röra sig åt rätt håll och en dag har man allt det man önskar att man hade för tre år sen.


Oooooooooh...fuck you, fuck you veryvery muuuuuch!

 Underfuckingbara LILY!











Det är helt ok med objektifiering

Long time, no see.

Det blev lite väl mycket prylar-och-kläder-blogg. Kanske borde ha två?

Hur som helst. Istället för att göra något så trist som att skriva om mitt cv (vilket jag verkligen borde göra) så skiver jag istället ett inlägg om hur tidens unga tjejer accepterar den där sexiga, retuscherade, utmanande bilden av kvinnan (så som hon borde vara??), vi sväljer henne med hull (eller inte) och hår (knappast...)!

Men varför? Jag vet att uppror och demonstrationer är helt ute men varför reagerar vi inte? Den högst opragmatiska synen får allt utrymme i vrlden att rota sig riktigt ordentligt i samhället och motvikten lyser med sin frånvaro.

Fan, kom igen! Hur kul skulle det inte vara om HMs julkampanj (den där med underkläder som får manliga och kanske den del kvinnliga bilister att köra av vägen) visade tjejer så som man förväntar sig dem, smala och glittriga med colgateleenden och sen bara PANG! en mycket orakad bikinilinje! Bland allt skimmer, spets och fluff! Hur kul?!

Men nej, HM (och alla andra klädeshus) är för fega. Tänk om det skulle påverka siffrorna? Herregud inte sjutton kan vi göra något vettigt och påverka förvridna ideal som får tolvåringar att bära vadderade mini-bhs och supersmå string med en sexig, helt fejkad kvinna som största förebild, och faktikt göra något bra. Nej nej, vad tror ni om oss?



RSS 2.0